Love this post:Love this 0

Heej på er! Oj då, plötsligt blev det ny vecka och ny månad! Sitter själv hemma med smutsiga fötter, risigt hår (renovering, ni vet) och skall just iväg till stan för att beställa kakel till badrummet. Så länge får ni nöja er med ännu lite bilder från Gotland. Lovar er att jag ser mycket mer tjusig ut på dessa bilder än just nu i denna stund, haha!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg om Gotland, så beökte jag Visby för fyra år sedan. Vi seglade en Swan ner till Medelhavet  från Coccola och vårt första stopp var Visby. Ville se var vi hade haft båten och hitta hur vi gått då vi kom till hamn tidigt, tidigt på morgonen.

Topp från H&M, kofta och skarf Lexington, shorts Hunkydory/Tintin Style, smycke Icon/Creative Lounge, solisar Odd Molly, skor Lacoste och väska Marc by Marc Jacobs.

Det var lätt att hitta rätt;) Här hade vi båten. Vi kom så tidigt att vi fick vänta med att tanka, så vi traskade in till Visby.

Arkitekturen är fantastisk och alla ruiner ger extra sköna rysningar.

Gick också till Branting butiken som jag väntat på såååå mycket! Men tyvärr var det stängt. Kikade och kikade länge. Så mycket fint!

You may also like...

5 Comments

 1. vackra människa!
  bara älskar skarfen & koftan. 🙂

 2. Vilka fina bilder och du är ju bara så himla fin 🙂

  Gotland står på min måste-åka-till-lista 🙂

 3. Blir glad över dina Gotlandsbilder! Och du ser ut som lilla sjöljungfrun!! Fint det ‘är med marina kläder.

  Kram till dig 🙂

 4. Hei, så utrolig flott bilder av deg! Jeg lurte på om jeg kunne spørre deg hvor du har kjøpt de skoene du har på deg. Jeg har vært på let etter disse lenge, men kan ikke finne de. Takknemlig for svar!

 5. Vad snygg och sommarfräscha bilder på dig! Kan du inte snälla snälla skriva vad du har för läppstift/glans på bilderna i detta Gotlands inlägget?? Det ser så simtur och fint ut!! Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *