Love this post:Love this 12

Festen fortsatte vid Club Vogue, så vi styrde snabbt våra steg dit efter den fina middagen.

Det var som att gå på en brygga i skärgården.

Träffade begåvade regissören herr Johannes Östergård, som hade följt med Flatlihgt Films, för att filma M/S Viking Graces första färd.

På scen fick vi bland annat se Sami Pitkämö Band och Saara Aalto. Och så dessa goa grabbar – Duo Jag! Vilken show, vilken karisma! De förtjänar ett eget blogginlägg med tanke på de nästan hundra bilderna jag tog av dem 😉

Producenten herr Konttinen, från Flatlight Films….

….Tog fina bilder på mig och Johannes Kotkavirta från Iltasanomat. Kotkavirta var med på kryssningen för att skriva om Grace – se t.ex här.

Sedan kom James Bond med en sko och sökte Askungen.

Nejdå, det var trummisen från Con Rytmo Show som kom och sade “Hej!”. Nog för att han hade en högklackad sko med sig. Alla på sitt sätt.

Östergård skall ni hålla utkik för, han har redan gått långt och kommer gå längre! Han reser runt världen med Nina och gör dokumentärer. Titta på Short Stories – Permanent Vocation (ca 5min) han gjort av den världsberömda snowboardaren Jenny Jones. Sett den fyra ggr redan och redan de första sekunderna av motljus, snö, vind och Jones röst som självsäkert säger “my name is Jenny Jones..” får en att också bli vilja världsberömnd på något för att också bli filmad på detdär sättet.

 

You may also like...

2 Comments

  1. På tal om askungen så kommer den här bilden att ge dej en ny väckelse om vad prinsen: http://prinsessavanessa.blogspot.fi/2012/12/hemligt-aventyr.html

    Hahahaa super rolig 😀

  2. Tack för en resa med Grace … är nu så super sugen att klicka hem en liten utfärd till mej och brudarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *