Ett dygn i Helsingfors

Love this post:Love this 25

haven-0494

Det blev ett dygn i Helsingfors för mig förra veckan. Jag blev inbjuden att gästa till ett tv program och så träffade jag Henri Lloyd gänget.

yle-0476

yle-0473

Åkte direkt till Radiohuset för att gästa i tv programmet Obs debatt. De andra deltagarna var KSF medias VD Barbro Teir som förra veckan gav sparken till 50 anställda, av vilka en stor del var journalister, Hbl journalisten Staffan Bruun och Ny Tids chefredaktör Janne Wass. Debattämnet var mediebranschens kris.

yle-obs
Här kan ni se Obs debatten.

yle-0483

Det var en intensiv debatt med ett tungt ämne.

yle-0498

haven-0468

Sen sparkade jag av mig klackarna och lade på mjuk musik. Beställde mat upp till rummet och tog ett långt bad.

haven-0455

haven-0501

haven-0520

Efter en natt på hotell, ett underbart hotell dessutom, kunde man tro att man skulle ha varit mycket utvilad. Men jag saknade nog mest min lille gosse.

henri-lloyd-0523

På fredagen hade jag träff med Henri Lloyd gänget vid Kämp spa. Vi fick sminkkurs av make-up artisten Mari Vaalasranta och hon sminkade mitt halva ansikte så jag fick se skillnaden. Hrrmmm… Kan tala om att jag lärde mig ett och annat nytt. Efteråt njöt jag av en härlig fotvård. Mmmm, så skönt det var.

henri-lloyd-0529

kamp

Lunch vid Kämp.

henri-lloyd-0550

Det blev en litet besök hos Henri Lloyd med bloggarna Johanna och Noora också! Vi kikade, klämde och prövade höstkollektionen och fick välja oss något fint också. Jag föll för denna fjäderlätta jacka!

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *