Love this post:Love this 31

Middagen blev vi bjudna på. Bloggsamarbete med Svartå slott och Slottskrogen.

Ja, vi älskar ju god mat! Det går inte att förneka. Att hitta ljuvliga smultronställen, med den bästa maten, drycken, coola inredningen och fina utsikten, hör till våra favoritsysslor då vi reser. Även denna gång var det en tio poängare! Redan promenaden genom slottsparken till Slottskrogen, var magisk. Allt det lummiga och de historiska byggnaderna, gjorde att kvällen kändes alldeles speciell.

Det är som att komma in i en annan värld då man stiger in på slottsträdgården. Det andas anrik historia, och ett lugn. För att inte tala om doften från alla de olika träden och växterna, alldeles underbart sagolikt! När man besöker stället, vill man inte bara sitta på rummet, man vill ut och promenera i trädgården. Upptäcka alla spännande stigar, sitta på en av parkbänkarna och beundra, gå ner till vattnet och sitta i lusthuset en stund.

Klänningen är ett reaköp från Sköna Clara av märket Baum uns Pferdgarten, skorna Christian Louboutin. Smyckena Efva Attling. Glasögonen See Concept.

Vi började såklart med en fördrink! Skål! Det var som att ha en härligt syrlig rabarberpaj med grädde i munnen!

Brödet med en gnutta chili i och smöret med svamp, har de orsak att vara extra stolta över.

Kvällen innan åt vi också på Slottskrogen, dock lite mer ledigt. Vi beställde då friterade SYRSOR från Esbo och deras klassiker – Fish’n’chips. Väldigt gott! Syrsorna smakade gammeldags popcorn.Aptitretare, en hälsning från köket. 

Ingenting på min tallrik hade kommit dit av en slump. Utan allt hade en tanke, lekfullhet och dansade så vackert ihop i smaker och såklart, en fröjd för ögat.

Svårt att välja EN favorit av middagens allt goda, men kanske detta konstverk platsade högst. Ja den och rosglassen.

Älskar sparris!

Aldrig ätit bläckfisk så – gott var det! Och så, så vackert!

Tänk er. Rosglass. Glass, som smakar och doftar ros. Detta var något alldeles underbart ljuvligt. 

Mätta och nöjda liksom.

Tack Slottskrogen, för en himla mysig och god kväll!

You may also like...

1 Comment

  1. Hej Malena! Så himla fin du är i denna klänning! Och vilken mat ni fick! Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *