Emma och Markus hämtar oss…

Love this post:Love this 0

 

Jamen jaaa, vad spännande!! Går på högvarv på grund av sockerfyllan av cupcaken jag just satte i mig (inte alla tre bakelser på bilden, nej, )! Sjunger Hogwarts, Hogwarts, Hogi-Hogi-Hogwarts! Eftersom tåget utanför Espresso House, där vi sitter, ser ut som något som kunde ta en till Hogi-Hogi-Hogwarts!

Läste just på Emmas blogg att de kommer och hämta oss nu. Gissa om jag skall krama dem från Hela Finland. Och hälsa från er alla. Och berätta hur underbar hon är och hur mycket hon betyder för oss. Och snart, snart ska jag få snusa på en riktig Silkesapa. En som var tryggt i mammas mage när jag senast var här. Och jag ska viska om snön vi har i norr, kylan som klämt hårt om oss i några veckor och hur jag blir så innerligt varm och lycklig med en Silkesapa i famnen. Sedan när  jag samlat mig och lyckats svälja tårar av rörelse ska jag sjunga några barnvisor och pussa hans tår.

Vi skall också träffa Böddi, den Isländske frisyrstylisten. Och mitt hår är inte alls fint idag, inge strandruffs-wau-wau! men kanske han förstår och gör något åt saken..;)

Och småningom börjar jag förstå att allt är på riktigt. Att jag är här.

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *