Love this post:Love this 25

Mmmm, klart jag hittade till Christian Louboutin butiken!

  

En urgullig leksaksaffär. Jag skall senare visa allt jag shoppade i Rom.

Efter vi sett och lyssnat på Påven blev vi snåla på glass.

Här nedan kommer en bildserie på den godaste glass jag ätit i mitt liv! Bildserien var nästan 50 bilder lång, många detaljbilder, och då jag valde de bästa kan jag nog säga att jag drömde mig tillbaka och fick torka snålvattnet.

Giolitti, glassbaren som är grundad 1900. Ät din glass här.

Da Cesare stoltserade med denna dörr. Kan varmt rekommendera denna restaurang.

Det finns tusentals restauranger i Rom. Hur skall man göra för att hitta pärlorna då? Ja, för oss var det viktigt att äta på ett autentiskt Italienskt ställe. Gärna lite utanför, inte så turistiskt. Det finns runt 20 Michelin restauranger i Rom, och har en restaurang den stjärnan eller stjärnorna, behöver det inte betyda att man måste äta något man inte ens kan uttala eller att det kostar en skjortan.

Vi hittade ett par ställen som gjorde oss riktigt glada. Där både servicen och maten, drycken var ypperlig. Vi var väl de enda turisterna på dessa ställen. De andra kunderna var Italienare i medelåldern, par som kom in vid 22.30-tiden och åt många maträtter och större gäng, vars glada skratt klingade.

Vad åt vi då? Pasta, pasta, pasta! 🙂

Min fina födelsedagsklänning underbara designern Elin gjort åt mig! Tuuusen tack <3 …Ni skall få se mer bilder av klänningen i ett senare skede, den är fantastisk och kan bindas på många olika sätt!

You may also like...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *