Bor lite grann i reseväskan

Love this post:Love this 0

 

Åh, vad mycket resande på sista tiden! Det är inte så att jag reser Tokio-New York-London eller så, nej, mycket kortare och snällare sträckor. Jobb i Helsingfors, Fashionweek i Stockholm, sova över en natt i Helsingfors igen, hem till Öserbotten. Ner till Helsingfors, Malmö på bloggevent och lunch i Köpenhamn. Nu i Åbo för vaginamonolog och blogg-möten idag, imorgon morgonmål med Efva Attling i Helsingfors.

I slutet av mars kan man börja flyga från min hemstad till Stockholm på en timme. DET kommer att underlätta mitt liv mycket. Och ge mer möjligheter att bara pop in for a quick visit!

Denna vecka var jag också bjuden till Oslo, för att se Chill Norways höstkollektion och bloggala-wau-wau med några utvalda underbara bloggerskor. Men, men.. inte denna gång – är så bokad. Men nästa gång! Har ju aldrig varit i Norge.

Det är nu man får tacka sig själv för att man är noggrann och har en fungerande garderob. För jag har inte hunnit tvätta kläder mellan varven hemma (och så renoverar vi..), utan grabbar första bästa power-dresses och klackar – hela strumpbyxor (två par) och alla kablar till dator, telefon och kamera. Glömmer man en kabel är det katastrof. Om man är bloggare, alltså. Haha!

Nej nu skall jag plocka upp mig själv från denna bekväma soffa i detta mysiga café, som gett mig sällskap de senaste timmarna, och gå till Stockmann för att köpa en dvd för underhållning på tåget imorgon.

(Tee från All Saints och Hope-halsband från Efva Attling)

Må gott!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *