Love this post:Love this 0

big-in-turkey

Ja. Det är sant. Vi åker till Turkiet! Och gör webb-tv! För kommer man på en knäpp idé och hittar några andra som också tycker idén är knäpp – men rolig, så varför inte genomföra? Helt själv! Man behöver inte sitta och vänta på att stora produktionsbolag skall ta kontakt med en, nehej!

Med Inredningsfrun, Att vara någons fru och House of Philia har jag lyckan att spendera en vecka med otaliga äventyr i Turkiet!

Åååh, äää-ää-ääntligen kan vi gå ut med detta!

Eftersom vi bloggare vill bli världskändisar, så tänkte vi erövra land efter land med vår charm. Och våra talanger. Mer info hittar ni på vår fina sajt.

Men för att göra något såhär mäktigt, fint och roligt behöver man en good crew; låt mig få presentera: The glue that holds it all together!

kalle-ulff

Kalle Ulff! Entrepenör och duktig på precis allting! Han har sitt eget företag, Middag, och har gjort vår extravaganta logga! Och hjälpt mig bolla med ideer. Och svarar alltid på mail inom några minuter. Hemsidan till Middag hittar ni här och Kalles blogg här! Wau-wau-wau!

antti-salli

Antti! Satte mig ner med detta musikaliska geni och berättade vad vi önskade av vår låt. Visade honom olika musikvideon, dansade lite waka-waka-kiss-kiss och mimade. Han förstod exakt vad vi ville ha och nu har han gjort den finaste låten i världen! Den låten som kommer att göra oss kända.

hannu-saaskilahti

Våran bästamannen Hannu – utan Hannu hade vi inte vetat någonting. Tur har vi Hannu. Och tur ville han komma med. Han är den som vet hur man på riktigt filmar och bandar in ljud. Och hur viktigt det är med att alla går runt med t-shirts där det står crew, keps bak och fram, ropar action! och ser svåra ut. Han är praktisk. Och ni skulle bara se listan han lagt upp med grejor vi behöver med. Det är knäppt hur lång den är! Över en halv meter. Utan Hannu…

victoria-bjorndahl

Victoria. Vicci. Vår director, filmman, ljudsnubbe, editor och ja allt i allo. Hon som kommer att hålla oss i handen då vi inte vågar. Hon kommer att se till att vi alltid ser vackra ut. Och att vi låter superbt. Med sin personlighet, kunnande och sitt underbara jag kommer hon att göra denna resa oförglömlig. Hon har också hjälpt till med låtskrivandet. Och med mig, spenderat timmar att titta på reseprogram (som favoriten Madventures:) för att få ideér och lära sig nytt. Och så är hon den bästa systern som finns i hela världen och jag älskar henne så mycket.

ante-sarkkinen

And the glue that holds it all together: Ante. Han har byggt upp en så fin sajt åt oss, hjälpt till med allt och kommer att vara den som hoppar högst i Turkiet. Och har de mest solblekta ögonbrynen.

You may also like...

32 Comments

 1. Idén är vansinnigt bra!!!!! Ska bli såå kul att få se er göra detta 🙂 Längtar!!!

 2. Wow vad spännande! Vilket härligt gäng ni är! Glad att jag hittade din blogg genom “att vara någons fru”, superhärlig! Hoppas ni får en rolig resa! / Helena

 3. Great Stuff!! Kör hårt och erövra Turkiet! 🙂

 4. Jag ser sååå fram emot detta! Tycker det är en helt underbar idé 😀

 5. Wohoo, heelt huippu!! 🙂

 6. aivan ihana idea, en malta odottaa! 😉

 7. ÅÅÅÅÅH, finaste tjejerna…..ÅH, vad avvis jag blir….hade så gärna varit med er alla på detta äventyr!
  Kommer bli så kul att följa er snyggingar!
  KRAM!!

 8. Alltså Malena det här är hur kul som helst. Aldrig hade jag kunnat gissa på detta när Emma ringde mig med lite frågor om jobba i Turkiet. 🙂
  Kram

 9. Nämen va kul o fint!!!! 😀

 10. Vilken sjukt bra ide! 😀 Helt fantastiskt!! Ser fram emot att följa med det här!

 11. Det är så tokroligt så det kan inte bli annat än bra!
  Jag hejar på er!

 12. Gorrbra, Malena!

 13. dethär blir hur stort som helst, ju!ska bli superkul att följa.

 14. Va roligt, Malena! Och en sån grej att ha proffsiga vänner som kan och hjälper!!
  Tänk att ha en sån bekantskapskrets och som dessutom ställer upp.
  Lyfter på hatten. Kram!

 15. Bravo Malena! Du är så mångsidig och strong, det är hur fint som helst att följa dig och se vart det bär av. Underbara bilder och text! Aj laik.

 16. Wow, ska bli superkul att följa! 🙂

 17. Jeee! Go for it! Kraaam!

 18. Heeej! Wauwauwau!! Härligt av er!

 19. J’aime votre blog. Tout est frais, gai , c’est un vrai bonheur de vous lire et de vous regarder évoluer. Je reviendrai vous voir. Bises de France.

 20. Mahtava juttu, tosiaan! Kaikkea hyvää sinulle, Malena!

 21. men ååååhh va häftigt, jag älskar att följa din blogg ,du är så rolig… Lycka till med ert projekt ska bli så spännande att följa.

 22. Det kan inte bli annat än bra!

 23. Det blir såå roligt dethär! Ni är så härliga allihopa!

 24. Great work!,

 25. Jag tycker att det är så roligt att ni jobbar ihop. Och bjuder oss på allt detta.
  Och att ni är så driftiga och duktiga. Kram!

 26. Hihi, det ska bli kul att se!

 27. Vilken fantastiskt sjuk idé, :D. Ska bli intressant att se slutresultatet! Vet ni ännu vart i Turkiet ni åker? Blir det mest kusten och badorter, eller? Kom just hem från en vecka i Istanbul och den staden är bara för mäktig.

 28. Så roligt Malena, då du använder dig av “lokala”förmågor.
  Att göra något sånthär och sen titta runt sig, att ja- ha, vem kan göra vad.
  Och sen att dom gör! Det är mycket jobb, men ni lär er mycket på vägen.
  Jag kan bara se vart dethär kan leda:). Kram.

 29. Ni är driftiga kvinnor! Du är bara så bra, Malena!

 30. Ni är bara så söta allihopa..hela gänget! Galet söta och sådär lagomt bra knäppa..och det ska bli så kul att följa er! 🙂

 31. Hej Malena,

  Njut av Turkiet, en favorit om du frågar mig:) Jag vill också säga att din blogg är stilren, snygg, inspirerande och håller hög klass till skillnad från våra svenska bloggerskor som ofta är ganska tacky och tyvärr lider av enormt bekräftelsebehov. Du är snygg och har vackra bilder. Tack för det!

 32. martina gebala

  Whoa whoa, go for it girls! Ni kommer säkert att väcka mycket uppmärksamhet i Turkiet! For sure! Lycka till och ha det bra. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *