Big in Turkey

Love this post:Love this 0

big-in-turkey

Ja. Det är sant. Vi åker till Turkiet! Och gör webb-tv! För kommer man på en knäpp idé och hittar några andra som också tycker idén är knäpp – men rolig, så varför inte genomföra? Helt själv! Man behöver inte sitta och vänta på att stora produktionsbolag skall ta kontakt med en, nehej!

Med Inredningsfrun, Att vara någons fru och House of Philia har jag lyckan att spendera en vecka med otaliga äventyr i Turkiet!

Åååh, äää-ää-ääntligen kan vi gå ut med detta!

Eftersom vi bloggare vill bli världskändisar, så tänkte vi erövra land efter land med vår charm. Och våra talanger. Mer info hittar ni på vår fina sajt.

Men för att göra något såhär mäktigt, fint och roligt behöver man en good crew; låt mig få presentera: The glue that holds it all together!

kalle-ulff

Kalle Ulff! Entrepenör och duktig på precis allting! Han har sitt eget företag, Middag, och har gjort vår extravaganta logga! Och hjälpt mig bolla med ideer. Och svarar alltid på mail inom några minuter. Hemsidan till Middag hittar ni här och Kalles blogg här! Wau-wau-wau!

antti-salli

Antti! Satte mig ner med detta musikaliska geni och berättade vad vi önskade av vår låt. Visade honom olika musikvideon, dansade lite waka-waka-kiss-kiss och mimade. Han förstod exakt vad vi ville ha och nu har han gjort den finaste låten i världen! Den låten som kommer att göra oss kända.

hannu-saaskilahti

Våran bästamannen Hannu – utan Hannu hade vi inte vetat någonting. Tur har vi Hannu. Och tur ville han komma med. Han är den som vet hur man på riktigt filmar och bandar in ljud. Och hur viktigt det är med att alla går runt med t-shirts där det står crew, keps bak och fram, ropar action! och ser svåra ut. Han är praktisk. Och ni skulle bara se listan han lagt upp med grejor vi behöver med. Det är knäppt hur lång den är! Över en halv meter. Utan Hannu…

victoria-bjorndahl

Victoria. Vicci. Vår director, filmman, ljudsnubbe, editor och ja allt i allo. Hon som kommer att hålla oss i handen då vi inte vågar. Hon kommer att se till att vi alltid ser vackra ut. Och att vi låter superbt. Med sin personlighet, kunnande och sitt underbara jag kommer hon att göra denna resa oförglömlig. Hon har också hjälpt till med låtskrivandet. Och med mig, spenderat timmar att titta på reseprogram (som favoriten Madventures:) för att få ideér och lära sig nytt. Och så är hon den bästa systern som finns i hela världen och jag älskar henne så mycket.

ante-sarkkinen

And the glue that holds it all together: Ante. Han har byggt upp en så fin sajt åt oss, hjälpt till med allt och kommer att vara den som hoppar högst i Turkiet. Och har de mest solblekta ögonbrynen.

32 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *