Love this post:Love this 0

Tänk vad bloggandet för med sig. Mitt liv har blivit just som jag önskat och tänkt mig. Och allt har jag gjort själv. Är så innerligt glad och tacksam över allt jag fått och får uppleva.

Bilder från Stockholm FashionWeek. Mer om Lexingtons modevisning senare.

You may also like...

4 Comments

 1. Det låter helt fantastiskt och underbart, du ska vara stolt över dig själv! Lika attrahera lika, lycka attraherar mer lycka..det är så härligt att se! Tack för allt du delat med dig, jag inspireras av dig!

 2. Ja håller med, stolt ska du vara över dig själv. Och lika som Mary så inspireras jag av dig, av din energi och godhet, vilken utspeglar sig från din blogg. Man hör ju sägas att andra har mer tur än andra, men efter att ha läst boken ‘The Luck Factor’ av Richard Wiseman (rekommenderar!) så hur kliche’ aktigt det än låter är det vi själva som avgör hur mycket framgång och lycka vi har i vårt liv. Jag tänker åtminstone inte lämna det åt slumpen och “hoppas” på det bästa. Nej, nej, här kör vi på. 🙂 Och avundsjuk är det ingen ide att vara, den energin och tiden kan man använda vettigare.

  Grattis på födelsedagen i förskott. 30 år och hela årtiondet är helt jätte härligt. Precis som det ska vara.

 3. Låter helt fantastiskt 🙂 Du är verkligen inspirerande, på ett äkta och genuint sätt!

  ” If you can dream it, you can achieve it!” och
  “Go confidently into the direction of your dreams”

  Är ordspråk som fler borde våga ta till sig 🙂

 4. Allas liv kanske inte blir som de drömt om och planerat. Jag tror att för de flesta är det precis tvärtom. Mycket oförutsett händer som man inte kunnat styra ens med den bästa av vilja och kanske var det “planerat” just så för vårt liv. En av de största parodoxerna i livet är att det värsta man varit med om kan svängas tilll det bästa, om vi tillåter det. Bara inte bitterheten tar vid. Så ja, det är livet för kort för.

  Cia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *