Love this post:Love this 0

Steg upp lite över fyra, tog ett tidigare flygplan så jag hinner på crossfit träningen med Reebok i Helsingfors. Skall få testa deras nya tossor! Efter träningen och bastu+morgonmål blir det några möten i stan, bland annat vid en pr-byrå om nya samarbeten och så tar jag in på hotell bara skall sova. Skönt! Imorgon har jag också lite rambambula på gång och på kvällen blir det modeshow och Indiedays tvåårs fest!

Igår kväll ringde telefonen och det var en reporter med några frågor om bloggandet. Om vad bloggandet gett mig och vad jag skulle ge för råd till någon som funderar på att börja blogga. I och med bloggandet har jag hittat mig själv och funnit det jag känt att jag har saknat i mitt liv tidigare. Jag får utlopp i mitt kreativa skapande och det är det viktigaste för mig. Eller nästan. Det viktigaste och finaste är nog samhörigheten mellan oss bloggare och ni läsare. Responsen man får. Och möjligheterna. Hur allt är möjligt. Bara om man vill.
Till den som funderar att börja blogga så ger jag några råd: Du skall veta vad du vill. Måla upp hur du vill ha det. Se det framför dig och skriv sedan ner allt på ett papper. (ingen skillnad om du vill skriva en politisk blogg, mammablogg, en blogg för att hålla kontakt med mamma under utbytes-året i Australien eller om du vill bli den största, bästa och mest lästa bloggaren i världen)
Skaffa dig en mentor. Själv har jag blivit tillfrågad att vara blogg-mentor (och vet att det är en snygg fröken som ivrigt väntar på ett långt mail av mig;). Veta att gör du gott så får du gott. Sen är det bara att sätta igång! Lycka till!

Jag har märkt att så många nya läsare hittar hit hela tiden! Roligt! Men hörrni, tycker ni inte att jag borde muta er med en video igen? Laikka mig på facebook (har nu inget specifikt huuur många som måste laikka, men några nya?!) då kommer nog en video upp… 🙂

You may also like...

8 Comments

 1. Hei søta, blir trevligt å se deg igjen i morgen <3 Kram

 2. Hurra! Hurra! Ha så roligt =)

 3. Så kul och spännande med nya samarbeten!

  Och så rart skrivet om bloggandet.

  Kram

 4. Ja, du är en sann inspirationskälla! Man känner att du gör saker ur hjärtat och är dig själv 🙂
  Vad mycket roligt på gång, härligt! 🙂

  Kram Tess

 5. Hej!
  jag måste ju bara få fråga hur du lyckats med att få leva detta glädjefyllda liv?
  Är du modell eller vad har du för yrke?
  Tjing!

 6. The fuffens is making me crajsiii!! 😉 Hopaps innerligt att vi får veta mer snart!

  Bloggmentor, hade jag vetat och tänkt på det innan hade du inte fått en lugn stund!

 7. Jag är en av de nya läsarna och ganska så ny i bloggvärlden också, så laikkar dig på facebook:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *