Love this post:Love this 0

Vi hade ett mycket trevligt hotell i Turkiet – Side Mare Resort, med all inclusive. Det betydde all mat och dryck. Och vilken mat sen! Nomnomnom! Har aldrig varit på all inclusive förr och förstår nu verkligen varför detta är så lockande. Gooosh så bra och bekvämt för barnfamiljer! Och för oss eftersom vi hade fullspäckat program hela tiden och inte skulle ha haft tid att bestämma oss för olika restauranger varje dag.

Min dagliga obligatoriska fruktdrink vid polen. Fylld med vitaminer!

I min strandväska fanns, nästan lite otippat på en solsemester, puder. Jurlique hade försett oss flickor med puder, smart! För hur glansig blir man inte av all solkräm och svettig som bara den. Och det mina vänner, är inte snyggt på film. Strålkastarna var mycket obarmhärtiga.

Bodylotion (såååå härlig!), läppbalm och ansiktskräm hade jag också i väskan. Och sköna, fräscha doften och Lippy för rosaröda läppar.

Bikini från Lindex.

 

Och så ett annat hett tips! Hittade ett alldeles underbart resekit för håret! Och nu då jag har denna fartfyllda och tjocka hårman, är det mycket viktigt att jag ger den det bästa. Har ju hört och läst om Macadaimia olja förr och nu hade dessa produkter vunnit hårtävlings Oscars i England för bästa hårvårdsprodukter och bästa hårolja, för hårolja is tha shit! (för normalt hår och inte bara vi med fejk;). Vilka grejer säger jag! Utan parabener och fri från sulfater och sån’t som ditt hår inte mår bra av. Och varför jag hejar på dessa som en dåre? Inte bara för att de är så himmelens bra, nej, utan också för priset! Nu på rabatt – 20€ för shampo, balsam, leave in-kräm, hårmask, olja och en kam! Woop! Här kan de beställas om ni är intresserade (jag skall ännu köpa tre paket, så har man..;)

Jag blir igen så semestersugen då jag går igenom alla bilderna!

You may also like...

9 Comments

 1. Vilka härliga sommarbilder !!
  Tack för tipset om hårprodukterna – måste testas bums!!! 🙂

 2. Vilken härlig resa ni har haft! Det är jättekul att se en massa bilder därifrån!!
  Hoppa i det blå längtar jag efter. men i det svenska blå får jag nog vänta med att hoppa i, om det ens kommer bli varmt i år. Men den som väntar på något gott!!!! KRAM!

 3. Lovley!

  Ser underbart ut! 🙂

 4. underbara bilder och söta syster-yster där i bassäng som ett sjöväsen:)

 5. Ah, ser så härligt ut!! Vill också dit och njuta!

 6. Åh vad jag vill ha sommar, sol och semester när jag ser era bilder! Längtar snart sönder mig själv!

  Du, på tal om Jurlique – jag har inte fått min vinst än. Ska jag kontakta Jurlique Finland eller Sverige?
  Kram

 7. Jag klickade hem ett paket med hårprodukter, tack för tipset. Väntar på att de ska komma.

 8. Nu har jag mailat Cosmetique för jag vill också ha men jag vet inte om de levererar till Sverige. Åh vad jag vill ha!
  Kram

 9. Såå otroligt fina bilder. Alla. Och den i vattnet..oj.
  Du är “otäckt” snygg gumman.
  Ha en fin dag.
  Kram på dig
  Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *