Hoppa i det blå

Love this post:Love this 0

Vi hade ett mycket trevligt hotell i Turkiet – Side Mare Resort, med all inclusive. Det betydde all mat och dryck. Och vilken mat sen! Nomnomnom! Har aldrig varit på all inclusive förr och förstår nu verkligen varför detta är så lockande. Gooosh så bra och bekvämt för barnfamiljer! Och för oss eftersom vi hade fullspäckat program hela tiden och inte skulle ha haft tid att bestämma oss för olika restauranger varje dag.

Min dagliga obligatoriska fruktdrink vid polen. Fylld med vitaminer!

I min strandväska fanns, nästan lite otippat på en solsemester, puder. Jurlique hade försett oss flickor med puder, smart! För hur glansig blir man inte av all solkräm och svettig som bara den. Och det mina vänner, är inte snyggt på film. Strålkastarna var mycket obarmhärtiga.

Bodylotion (såååå härlig!), läppbalm och ansiktskräm hade jag också i väskan. Och sköna, fräscha doften och Lippy för rosaröda läppar.

Bikini från Lindex.

 

Och så ett annat hett tips! Hittade ett alldeles underbart resekit för håret! Och nu då jag har denna fartfyllda och tjocka hårman, är det mycket viktigt att jag ger den det bästa. Har ju hört och läst om Macadaimia olja förr och nu hade dessa produkter vunnit hårtävlings Oscars i England för bästa hårvårdsprodukter och bästa hårolja, för hårolja is tha shit! (för normalt hår och inte bara vi med fejk;). Vilka grejer säger jag! Utan parabener och fri från sulfater och sån’t som ditt hår inte mår bra av. Och varför jag hejar på dessa som en dåre? Inte bara för att de är så himmelens bra, nej, utan också för priset! Nu på rabatt – 20€ för shampo, balsam, leave in-kräm, hårmask, olja och en kam! Woop! Här kan de beställas om ni är intresserade (jag skall ännu köpa tre paket, så har man..;)

Jag blir igen så semestersugen då jag går igenom alla bilderna!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *